SKŁADNIKI
sok jabłkowy tłoczony na zimno*, przecier z aceroli*, imbir*, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy) (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Napój kombucha typu shot, który stanowi połączenie filtratu z fermentatu kombuchy bogatego w niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania układu trawiennego probiotyki z przecierem z aceroli i imbirem, które wspomogą Twój układ odpornościowy. W produkcie jest ponad miliard żywych kultur bakterii: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, kultury kombuchy.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany w niskiej temperaturze pozwalającej zachować wszystkie składniki aktywne.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna – 117 kJ/27 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 6,1 g
w tym cukry – 5,6 g
Białko – 0,2 g
Sól – 0 g
Witamina C: 200 mg (250 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej))
UWAGA
Powstawanie osadu jest procesem naturalnym. Przed otwarciem wstrząsnąć
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu.