SKŁADNIKI
sok jabłkowy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany. Wstrząsnąc przed spożyciem. Zawiera naturalnie występujące cukry. Smak i barwa zależy od odmiany oraz stopnia dojrzałości owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml / 250 ml (*RWS)
Wartosc energetyczna: 195 kJ/ 46 kcal / 488kJ/115 kcal (*6%)
Tłuszcz: 0 g / 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g / 0 g
Weglowodany: 11,0 g / 28 g (*11%)
w tym cukry: 11,0 g / 28 g (*31%)
Białko: 0 g / 0 g
Sól: 0 g / 0 g
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w warunkach chłodniczych, spożyć w ciągu 14 dni.