SKŁADNIKI
cukier trzcinowy* (cukier Rapadura* i Cristallino*), orzechy laskowe* (21 %), tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, syrop ryżowy w proszku* (7%), kakao w proszku*, sól morska, emulgator: lecytyny (z soi*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składniki ekologiczny). Masa kakaowa min. 40%.
OPIS
Czekolada kuwertura o delikatnym i kremowym nadzieniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2389 kJ/574 kcal
Tłuszcz – 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 16 g
Węglowodany – 52 g
w tym cukry – 44 g
Błonnik – 3,9 g
Białko – 4,6 g
Sól – 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać migdały, mleko (łącznie z laktozą)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejsu.